Puur vlees, pure ambacht

Onze beenhouwerij is het laatste onderdeel dat toegevoegd werd op ons bedrijf. We werken op een kleinschalige manier enkel met dieren van eigen kweek. Op deze manier weet je dus perfect waar je eten vandaan komt!

van kop tot staart 

Voor het slachten van onze dieren werken we samen met slachthuis van de walle. Een kleinschalig slachthuis met respect voor het dier. 

Onze karkassen worden dinsdag opgehaald in het slachthuis en vervolgens verwerkt in onze beenhouwerij. Van kop tot staart wordt alles verwerkt en verkocht in onze hoevewinkel. Het vlees wordt vacuüm verpakt. Vanaf woensdag is een uitgebreid aanbod van vlees in onze hoevewinkel en andere korte keten initiatieven terug te vinden. Niertjes, lever en tongen zijn nog terug te vinden in onze hoevewinkel. Op = op, op deze manier geen voedseloverschotten!

Charcuterie

- gekookte ham van onze 100 % zuivere duroc varkens

- gedroogde ham

- durocsalami # soorten

- duroc droge worstjes

- huisgemaakte préparé

- huisgemaakte kipcurry

- huisgemaakte vleessla

- huisgemaakt vleesbrood

- huisgemaakte paté

- duroc bacon

- huisgemaakte rillette van eend